File 96 – Bucharest, Romania – VIZITATI MICUL PARIS! = VISITE LE PETIT PARIS! (dans la période entre les deux guerres mondiale, Bucarest a été appelé “Le Petit Paris”)

Visite Le Petit Paris

Advertisements

14 thoughts on “File 96 – Bucharest, Romania – VIZITATI MICUL PARIS! = VISITE LE PETIT PARIS! (dans la période entre les deux guerres mondiale, Bucarest a été appelé “Le Petit Paris”)

  • Focalizarea (automata) s-a facut pe subiectul cel mai apropiat si din acest motiv imaginea prezinta niveluri de claritate diferite. Atitudinea micutului valorizeaza toata compozitia. A descoperit manivela care activeaza muzica interbelica a flasnetei si era uluit de sunetele dezlantuite. Ochii sai privesc in gol. Minute in sir, a fost prizonierul sunetelor.

   Liked by 1 person

   • Asta cam așa-i… bullțs eye! Deși mai fac ceva poze și cu el. Doar că nu am postat încă. Poate calc pe urmele tale și fac un wp separat doar pentru ..ele, pozele celelate mai ..mai.. Chiar, ai putea să-mi spui de ce oare blog-urile de foto sunt în mare parte pe fundal negru?.. Dacă e un pic mai mult de citit, văd apoi dungi albe… 🙂

    Liked by 1 person

   • Daca fotografia va deveni importanta pentru tine, atunci solutia cu doua bloguri se va autoimpune. In cadrul aceluiasi spatiu, cele doua forme de manifestare artistica, se vor interconditiona, de multe ori in sens limitativ. Poezia poate zbura dincolo de focala oricarui obiectiv foto, caz in care imaginea poate actiona ca un balast. Se spune ca o imagine face cat 1000 de cuvinte, dar un vers poate contine cateva imagini! Fundalul negru se foloseste deoarece prin contrast favorizeaza “lumina” fotografiei.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: