File 214 – Venice, Italy – Regal Princess Cruise Ship

Ship Stats

Crew: 1,346
Launched: 2014
Decks: 17
Tonnage: 141,000
Passengers: 3,560
Registry: Bermuda
CDC Score: 100
Regal Princess 5
Regal Princess 3
Regal Princess 2
Regal Princess 4
Regal Princess 1
Advertisements

29 thoughts on “File 214 – Venice, Italy – Regal Princess Cruise Ship

  • Pai nici eu nu m-am plimbat cu Regal Princess! M-am plimbat doar … pe langa ea! 😀
   Croaziera pe Dunare este ceva deosebit(vezi “Cazanele”), iar Budapesta noaptea, este un vis!
   Dupa cum vezi, eu m-am ales cu privitul, dar si cu … fotografiile! 😀
   Peste ani, ele vor spune povesti nepretuite! Asa ca, poate n-ar fi o idee rea sa te “imprietenesti” cu un DSLR!?

   Like

   • Bufff, in loc de figura trista !
    Imagynasium, esixsta(asa spune o colega), tu te-ai “ales” cu imagini superbe. Eu mi-am plimbat picioarele pe o punte mica, si in printre stropii unei ploi marunte si reci sa fac niste amarate de poze in “mirifica” excursie pe Dunare.
    Nu ma imprietenesc ! Ma multumesc sa vad fotografiile tale ! 🙂

    Liked by 1 person

   • Se pare ca nu ai ales bine momentul (si vaporul) pentru croaziera pe Dunare. Remarc ca ai opinii foarte ferme! Probabil esti o pesoana autoritara (conduci o activitate, o echipa?) si se pare ca DSLR-ul, n-are nici o sansa cu tine! Aici, in Imagynasium, eu incerc sa fac lumea mai frumoasa decat este in realitate, deoarece consider ca acesta ar trebui sa fie atributul fundamental, al oricarei forme de creatie artistica. Fotografia este o arta vizuala, care permite mici “incursiuni”, de la realitate spre abstractul artistic. Faptul ca tu (aparent o persoana realista cu usoara tenta pesimista, mascata discret cu umor banatean si cu “repulsie” pentru DSLR-uri), urmaresti acest fotoblog, apreciezi ce postez eu pe aici si din cand in cand consideri ca merita sa pierzi timpul pentru scurte mesaje, constituie un reper important pentru mine. Este o dovada ca oricat de diferiti suntem, purtam in fondul ancestral al fiintei noastre, aceasta nazuinta spre frumos, spre artistic. La mine a “refulat” prin pasiunea pentru fotografie. Cu siguranta si in cazul tau exista o “descarcare” a necesitatii de “frumos” (poate “literele”) … altfel, nu ai fi fost in blogosfera si in nici un caz nu ai fi pierdut timpul sa cititesti aceste randuri!
    Salutari de la Snagov si sper sa ne “revedem” la prima postare care sa merite atentia ta! 😀

    Liked by 1 person

   • Imagynasium, scuzele vin in noapte.
    Am ajuns acasa si prin urmare vine si raspunsul.
    Sigur nu am ales bine momentul, a fost o excursie in care vremea nu a fost favorabila, dar si asa Budapesta mi-a placut. Si imi place. Desi mie imi place zborul cu avionul, am dorit si o “plimbare” pe Dunare. 🙂
    Sunt autoritara atunci cand este necesar. Fotografia este o arta, daca nu ai in dotare un aparat performant si nici talent(subliniat), este de dorit sa nu incerci sa te afirmi prin ceea ce nu ti se potriveste.Afinitati. Sigur, “urmaresc” 🙂 tot ce tine de frumos, si trebuie sa remarc faptul ca fotografiile tale sunt inedite, nu as dori sa folosesc superlative, dar reflecta clar inclinatia ta catre imagini care te fac sa le privesti cu atentie. Sunt o persoana realista, din motive de mine stiute, trebuie sa-mi controlez toate activitatile.Nu am de ales. Pesimismul remarcat de tine, este probabil dedus din postarile mele. Pesimismul este doar o stare prin care trecem cu totii, din varii motive. Trecatoare. Realitatea este diferita. Nu tot ceea ce scriu este o reflexie a vietii mele. Ce scriu cu adevarat, nu apare pe blog. O sa vina la momentul potrivit. Totul este un calcul matematic :)))
    Esti usor ironic. Nu imi “pierd timpul” decat pentru ceea ce cred eu ca merita sa-l folosesc. 🙂 Timpul sunt eu, si el timpul, face ce doresc eu. Pana in momentul in care dispare. Sper sa fie cat mai departe momentul ala. Pasiunea mea sunt astrele, este fascinant zborul cu avionul, acolo sus…
    Cred ca desi am vrut sa ma fac tractorist(asta i-am explicat tatalui meu care m-a privit buimac), poate era mai bine sa fiu pilot ! :)))
    Si no, daca te-am suparat cumva, scuzele sunt pregatite.
    Salutari nocturne din Timisoara !!! 🙂

    Like

 1. Sunt doar cuvinte care exprimă ceea ce simt ! Şi cu siguranță culorile țin cuvintele aproape.
  Aşa se nasc poeziile : din curcubeu şi cuvinte !
  Iar ele (poeziile) pot fi şi vizuale ! Şi nasc trăire !

  Liked by 1 person

  • “Culorile tin cuvintele aproape” … citind expresia aceasta realizez ca nu prea ma pricep la cuvinte … probabil din acest motiv simt nevoia sa compensez prin culori!?
   Poezia … “curcubeu si cuvinte” … nu stiu mai nimic despre poezie! Eu doar caut lumini, si forme perfecte in care sa le pastrez. Ideal utopic … dar miza … este colosala! Ma incurajeaza faptul, ca stiu pe cineva care a “vazut” ingeri! 😀

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: