File 278 – IAR 330 Puma M

Advertisements

14 thoughts on “File 278 – IAR 330 Puma M

   • Surprinzator!!! Nu credeam ca cineva care nu este roman, poate gasi o motivatie, pentru a invata limba romana! Este o limba cu origini foarte vechi si greu de asimilat la nivel academic. De ce nu ai ales o limba de circulatie internationala?!

    Like

   • Eu sunt un rusoaică de filologie, de aceea îmi place să învăț limbile defirite. Plus, prietenul meu este moldovenesc, și acesta este o motivație bună. Noi trăim în America și vorbim în trei limbi 🙂

    Liked by 1 person

   • Se spune ca limba romana este o limba latina. De fapt este vorba despre o limba derivata dintr-un limbaj protolatin, care era folosit in spatial carpato-danubian, cu mult inainte de aparitia limbii latine. Originile limbii romane sunt atat de vechi si puternice, incat este singurul limbaj de pe planeta, care s-a dezvoltat si conservat, in contextul in care nu are in jur nici o alta limba asemanatoare. Este singura “insula” lingvistica de pe planeta. Limba romana nu are o valoare de circulatie internationala semnificativa, dar este un fenomen lingvistic unic, care merita studiat din perspectiva istoriei dezvoltarii limbajului uman. Iti spun aceste lucruri, ca un plus de motivatie pentru tine, in cunoasterea limbii romane!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: